ΤIPS ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Tο Φθινόπωρο σηματοδοτεί μια νέα αρχή, ένα φρέσκο ξεκίνημα ,είναι η αφετηρία των αλλαγών για την φύση αλλά και για εμάς!! Θέτουμε στόχους κ κάθε μέρα κάνουμε μικρά βήματα για την εκπλήρωσή τους!! Προσπαθούμε να νιώσουμε όσο καλύτερα γίνεται!!

Το Φθινόπωρο είναι η καταλληλότερη εποχή να βοηθήσουμε και τα μαλλιά μας ώστε να αναζωογονηθούν, να ανακτήσουν την αντοχή που έχασαν λόγω του καλοκαιριού, να γίνουν ακόμη πιο υγιή και δυνατά για τον χειμωνα που έρχεται!! Σύμμαχος σε αυτό είναι το CERAFIL RETALIATE treatment από την Redken, ένας καταπληκτικός ορός επαναπύκνωσης ειδικά για όσους έχουν αραιά μαλλιά … καθώς και το CERAFIL shampoo από την ίδια σειρά!!

Αν είστε από τις γυναίκες που αγαπούν τα ζεστά χρώματα και θέλετε να διατηρήσετε τις ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά σας, αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό στο λούσιμο καθώς και τα σαμπουάν βαθέος καθαρισμού (αν δεν είναι απαραίτητο) και χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης και προστασίας !! Ιδανικά σας προτείνουμε το BAIN CHROMATIQUE shampoo από την σειρά Reflection της KERASTASE για την περιποίηση, και την κρέμα προστασίας NECTAR THERMIQUE από την σειρά Nutritive της ΚERASTASE, που θα σας βοηθήσει στο styling των μαλλιών σας, προστατεύοντας τα από την θερμότητα!