Κωνσταντίνος Μοσχονάς

Ο Κωνσταντίνος Μοσχονάς ξεκίνησε να ασχολείται με την κομμωτική σε αρκετά νεαρή ηλικία. Για αρκετά χρόνια, εργάστηκε σε μεγάλα επώνυμα κομμωτήρια, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία. Το 1994 στεγάστηκε στο δικό του χώρο, στο Νέο Ηράκλειο, θέλοντας να εκφράσει μια διαφορετική και προσωπική αντίληψη στο χώρο της κομμωτικής. Παράλληλα δημιούργησε τη δική του «ομάδα» συνεργατών, αρκετοί από τους οποίους τον πλαισιώνουν έως σήμερα.

Η δυναμική αύξηση της πελατείας & κυρίως η ανάγκη του να καινοτομήσει, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες του, τον οδήγησαν το 2001 στο Νέο Ηράκλειο & στη δημιουργία ενός χώρου σύγχρονου, άνετου και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική.

Ανήσυχο πνεύμα, με έντονη καλλιτεχνική διάθεση και αστείρευτη αγάπη και αφοσίωση στην κομμωτική έγινε μέλος της Haute Coiffure Francaise εξασφαλίζοντας διαρκή μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τους μεγαλύτερους δημιουργούς Κομμωτικής Μόδας.

Η φιλοσοφία του: συνέπεια και σταθερή αξία στην ποιότητα, ανεξάρτητα από το κόστος, με στόχο την καταξίωση, τη διατήρηση της πελατείας του και τη συνεχή ανανέωσή της.

Με σεβασμό στην ανεξάρτητη προσωπικότητά σας, επιζητεί τη δημιουργία μιας ουσιαστικής-διαχρονικής σχέσης, που στηρίζεται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Η ομάδα μας, με πλούσια επαγγελματική εμπειρία , αστείρευτη δημιουργική φαντασία και απόλυτο σεβασμό στις επιθυμίες σας, σας περιμένει με ζεστό χαμόγελο και πολλές προτάσεις Μόδας,…αποκλειστικά για εσας!

Ελάτε στην ομάδα μας